Inlägg #31 Sittningsregler!

Som ni vet vid detta laget så ska jag vara toastmaster om några veckor. Här nedan är våra sittningsregler.

Sittningsregler!

Dörrar med höga trösklar är fortfarande och kommer alltid förbli fönster.


I händelse av däckning så be någon av huvudfaddrarna att demonstrera stabilt sidoläge även kallat framstupa sidoläge.


Verkar det som om taket och en vägg bytt plats så ligger du förmodligen ner.


När toastarna talar har de troligtvis något att säga.


Eventuell volmering sker i små, för denna aktivitet avsedda, lokaler (ej  sittningssalen) tyvärr är dessa försedda med lås.


Skulle det vara så att ni har klagomål på toastarna så skicka gärna ett skriftligt omdöme där ni tydligt klargör vad som var fel på produkten till sexmästarinnan (bedömd handläggningstid 15 månader)

Ta ej upp detta med era bordgrannar!


Vid smygsupande så är det god kutym att bjuda.


När man druckit mycket punsch så kommer (pga den höga sockerhalten) läpparna att klibba ihop. Antingen överläpp med underläpp eller med poteniellt ragg. Detta har toastarna gjort ytterst vetenskapliga studier av.


Uppäten ärtsoppa bör ej återlämnas


Det är strängt förbjudet att behålla det goda humöret för sig själv!


Inlägg #30 Felringning via post?

Nu har jag anlänt till Kalmar, denna fantastiska stad på östkusten. Eftersom jag inte har fixat så att min post åker till västkusten så var det lite post till mig idag. Det märkligaste var ett brev från Telenor till en Lilly Kvarnström c/o Per-Niklas Karlsson Skräddaretorpsvägen osv. Jag har ingen inneboende i min lägenhet så vitt jag vet och jag känner ingen Lilly Kvarnström. Mycket märkligt. Kan detta vara ett bedrägeri med mig som målvakt? Denna spekulation har min bror iallafall. Vi får se ifall jag kommer bli bankrupt pga detta brev. Lite spänning i vardagen kan ju inte skada.


Inlägg #29 Tur

Nu är jag glad igen. Jag har dock varit väldigt beskymmrad på sistone. Min stora kärlek är nämligen lite krasslig. Bilen gick inte genom besiktningen. Den fick fyra fel, precis som när en häst river ett hinder. Bromsskivorna, framaxeln, handbromsen samt så gick det inte att göra någon miljökontroll p g a att tomgången gick upp och ner för mycket. Detta gjorde mig mycket trött. Jag och farsan insåg att tre av felen borde vi kunna fixa själva men det fjärde, tomgångsproblemet, skulle bli svårt. Jag fick iallafall köpt nya bromsskivor för 400kr från biltema, hade jag köpt dem på micro så hade det blivit mer än dubbelt så dyrt. Sedan så försökte jag få tag på min morbror som är något av en bildoktor men detta är en mycket besynnerlig herre och svarar inte alltid i sin mobil och när jag ringt hem till han så har han varit upptagen och skulle ringa senare på kvällen utan att göra detta. Men jag och farsan bestämmde oss för att våldgästa han i hans garage. Där finns en jättebra lift som gör att man kan jobba med bilen i rätt höjd. Vi fick fixat de tre "enkla" felen iallafall men de fjärde gick inte men vi tror att det var en lite makapär som heter spjällägesgivare och kostar 800kr som behövdes bytas ut. Jag tänkte köpa en sådan igår men då skulle det dröja tills nästa vecka innan den skulle nå affärn och eftersom jag åker till Kalmar på söndag så struntade jag i det. Efter lite funderingar så tänkte jag köra en fuling och besikta den igen utan att laga tomgångsfelet. Det ska sägas att jag inte tycker att den går upp och ner så mycket. Så idag åkte jag till bilprovningen igen och bilen blev godkänd. Kille som kollade på bilen kändes lite osäker och jag fick snackat lite med han och skämtat lite och det tror jag hjälpte lite så att han inte var stenhård. Men som sagt nu är jag glad igen. 

Här nedan syns affischen som ska vara till min ärtsoppa och punschsittning. Det är inte jag som gjort den utan min kumpan Jonas så tyvärr kan jag inte ta åt mig någon ära mer än att jag valt ut min egen bild på mitt ansikte. Om man tycker att jag ser lite grön ut så stämmer det. Kortet är från mina soldatdagar för några år sedan. Jag hoppas det blir en bra sittning och det kommer det att bli om min tur håller i sig.


Inlägg #28 Sommarrapport

Då var det dags att avlägga en utförlig sommarrapport. Sommarn har varit bra, främst p g a ett oerhört trevligt sommarjobb. Min främsta syssla på jobbet har varit att montera glasögonglas i bågar men det har innefattat även uppgifter så som chafför, glasfärgare, flyttkarl, reparatör, DJ, polerare, skrotnisse och korrekturläsare. Den syssla jag sysslat mest med är dock att snacka med alla härliga arbetskamrater. De hade allihopa tydliga och grymma personligheter. Jag är dock inte säker ifall jag ska komma tillbaka nästa sommar eftersom jobbet låg i Göteborg.

Den andra delen av sommarn dvs helgerna har varit helt okej. Det har allt blivit en hel del fester men det som fattas är som vanligt massa promiskuösa, lättfotade singeltjejer.

Om ett litet tag styr jag kosan mot Kalmar för att förbereda nollningen och framför allt punschsittningen som just nu går under arbetsnamnet: "Den mest improviserade sittningen någonsin". Vi får se ifall vi orkar planera den överhuvudtaget.

Observation

Igår såg jag en bil med registreringsnummret GOD 222 (Siffrorna är irrelevanta och troligen felaktiga). För dem som inte känner till det så är God engelska för Gud. Så observationen är alltså: Om Gud vore en bil vore han/hon en stadsjeep.

RSS 2.0