Maskeradbild



Med denna dräkt lyckades jag få med mig en kungakrona hem. Denna krona var första pris i kategorin bästa utklädnad bland herrarna. Optikersittningen är alltid lika kul när man vinner de olika tävlingarna som anordnas.

Inlägg #36

Dagens insikt: Jag har upptäckt en sak. Om man håller sig nykter en period så får man bättre kondition. Jag tränar innebandy ett par gånger i veckan och det brukar var riktigt tungt. Fötterna brukar kännas tyngre än fötter brukar väga men i afton gick det bra. Lättare än vanligt med andra ord. Jag kopplar samman detta med att jag varit nykter i drygt två veckor. Men som den självdestruktiva människa jag är så ska jag supa till det på lördag ty då är det optikersittning. För alla er som aldrig varit på en optikersittning så ska jag förklara det snabbt. Det är en maskerad med ett visst tema. Förra året var det sagotema och jag klädde (som vissa minns) ut mig till ett slott. Andra fördelar med denna sittningen jämfört med andra är att alla är översociala, 80% tjejer och (nästan) alla kan sjunga. I år är det tema: yrken och jag har insett att det blir svårt att toppa förra årets "dräkt" så det är ingen idé att ens försöka. Jag har gjort det ganska lätt för mig. Jag tar min gamla overall från Lund som är väldigt orange, en reflexväst som legat i bilen sedan tidernas begynnelse och ett par handskar samt en alldeles för liten skyddshjälm från en lokal leksaksaffär. Det kommer nog bli bra, hoppas jag iallafall. Jag får väl lägga upp något kort sedan.

Vad händer sen?


Registreringsskyltar

Jag råkade hitta en lista med alla reg.skyltar som är förbjudna. Som tur är så är inte BAS förbjudet.

Här är samtliga förbjudna bokstavskombinationer:

APA, ARG, BAJ, CUC, CUK, DUM, DYR, ETA, ETT, FAN, FEG, FEL, FEM, FES, FET, FNL, FUC, FUL, GAM, GAS, GAY, GET, GEY, GLO, GOM, GUB, GUC, GUD, GUK, HAL, HAN, HAO, HAR, HAS, HAT, HER, HES, HET, HJO, HKH, HMO, HOM, HON, HOR, HOT, HRA, HUD, HUK, HUS, HUT, JUG, JUK, JUO, JUR, KDS, KUC, KUF, KUG, KUK, KYK, LAM, LAT, LEM, LOJ, LSD, LUS, LUZ, MAD, MAO, MAS, MEN, MES, MLB, KUF, MUS, MUT, NAZ, NEJ, NJA, NOS, NRP, NUP, NYP, NYS, OND, OOO, ORA, ORM, OST, OXE, PAJ, PAP, PES, PKK, PLO, PNS, PRO, PUB, PUC, PUK, PYS, RAS, REA, ROM, RPS, RUG, RUK, RUS, SAB, SAC, SAF, SAP, SAT, SEG, SEK, SEX, SJU, SOP, SOS, SPY, SSU, SUG, SUP, SUR, SWE, SYF, TAJ, TBC, TOA, TOK, TYP, TOT, TRE, UCK, USH, UFF, UPA, USA, UFO, WAM, WAR, WTC, WWW, XTC, XTZ, XXL, XXX, XUK.
 
En del är ju mer förståeliga än andra men så ligger det till iallafall.


Toastarna gör entre



Det är jag under masken om någon undrar.

Inlägg #35

Ärtsoppa&Punschsittningen som jag höll i gick si så där. Jag kommer försöka att undvika att vara toastmaster i framtiden. Det började med att min toastkollega hade glömt sitt insulin så han var inte på plats kl 18 när insläppet började. Det var visseligen inte planerat att vi skulle gå på förren en stund senare men nog var det nervöst. När han väl kommit så klädde vi in oss i aluminiumfolie och han hade cowboyhatt och jag en mask som föreställde något slags monster. Vår entre var sån att hög och spännande spelade och det var nedsläkt i lokalen, ljus kom in från fönstren så det var inte bläcksvart. Vi börjar att springa in och låtsasslåss med svärd och leksakspistoler. Sedan sätter ett stroboskop som är riktat på oss igång och hela rummet blinkar. Tänk effekten med aluminiumfolien och stroboskopet. Efter lite sång och sånt så förklarar vi för publiken att detta bara var för att få glänsa lite. I början hade vi även en spex som jag är grymt nöjd med. Vi hade massa dåliga vitsar som gick ut på att vi sa en sak och höll upp något som illustrerade detta. Som det första vi sa var att nu ska vi hålla låda här i kväll och då höll jag upp en kökslåda vi snott ur köket. Och det fortsatte lite för långt i denna stilen. T ex Tappa masken, bolla över, ta kontrollen (fjärrkontroll), skena ur (skenan på kökslådan) osv.

Det var tänkt att några nollor skulle göra ett spex men vi fick reda på dagen innan att de inte ville så jag och Jonas fick komma på ett till inom kort varsel så på morgonen på den stora dagen så satte min kollega ihop ett medley av Mora Träsk-låtar och sedan dansade jag och han loss till det. Jag hade inte hört det innan vi framförde det men det gick bra ändå. Jag tror vi underhöll några iallafall. Min totala upplevelse av att vara toastmaster var att det var läskigt men det gick bra.

RSS 2.0