Sommarlov

Denna blogg tar sommarlov. Detta innebär i stort sett inga inlägg på länge. Jag kommer att jobba i Göteborg under tiden som bloggen badar, solar och går barfota i gräset.

Inlägg #26

Så ja, nu var man hemma på västkusten igen och jag har tillbringat hela dagen genom att gå runt på stan. En gammal hederlig strosning. Jag gillar verkligen Uddevalla med sin vackra inramning och fantastiska dialekt. Nu kanske ni får uppfattningen av att jag har gått runt och tjuvlyssnat hela dagen men det är bara delvis rätt. Jag har klippt håret och köpt en T-shirt också och därmed pratat med lite främlingar. Men det var ingen barnlek att ta sig hit.

För knappt en vecka sedan så satte jag och en väninna (jag tänker använda detta ord trots att folk inte gillar det) fart mot den bättre delen av Sverige i min volvo. Redan efter en liten bit så var det beskymmer med bilen. Det var som om den inte reagerade varje gång jag tryckte ner gasen utan bara när själv ville. Inte så kul när man ligger i 65km i timmen på 110 sträcka med endast ett körfält. Ett annat litet symptom som bilen uppvisade var att den saknar tomgång vilket gör att bilen stannar i varje rondell mellan Kalmar och Uddevalla. Föga roligt. Att köra på en IKEAparkering är också en utmaning utan tomgång. Som tur var så döljde min medresenär sin oro vilken var viktigt för att inte jag skulle gå i taket. När jag lämnat över min väninna till sin mamma så var jag dock på egen hand. Det gick bra till Uddevalla men som många vet så bygger de om E6 till motorväg med köer som följd. Köer med en bil som dör vid tomgång är oerhört påfrestande. Jag stod still i typ 25 minuter i en bil som inte har AC. Det jag vill uppnå med detta inlägg är såklart medlidande, jag tänker inte dölja det, men jag tog mig hem till far och mor slut iallafall.  

RSS 2.0