Inlägg #11 Utveckling av skada ger avveckling av fot

image2

Någon som känner till någon bra färghandel i Kalmar?
Min fot har tydligen bytt färg.
Äh Blått är flott.

Inlägg #10 Med en öl på en tisdagsafton

image1
Nu sitter man här igen med en öl. Fast denna gången så är den icke öppnad utan är varsamt placerad på en deformitet på min vänster ankel. Att motionera medför en viss risk. Förra veckan var det ett litet sår på armen och en blåsa på foten. Denna veckan är det värre. Förmodligen kan jag inte vara med på torsdagens session. Den är den oerhört farliga sporten badminton som skördar ännu ett offer. En kraftig stukning i matchens slutskede. Jag och Robban ledde med 21-20 och då slinter min fot. Tydligen kan man inte gå på knölen på utsidan av foten. Fast jag skulle ju kunna testa igen nu en halvtimme senare. Den är ju mer än dubbelt så stor nu. Vi får se ifall jag kommer ner i skorna imorrn.

Lite övriga uppdateringar i mitt liv:
- Mor och Far med hundar och syster hälsade på i helgen. Det resulterande bl a i gardiner.
- Jag har bakat två pizzor. Det resulterade i mättnad.
- Bandyn har börjat. Det resulterade i smärta i stora delar av kroppen.
- Jag har skurit upp ett öga. Det resulterade i lika delar farsination och avsmak.
- Sverige kom femma i Handbolls-EM. Det resulterade i måttlig glädje.

Just nu ser jag fram emot sovmorgon, ett riktigt gapflabb och skidskytte-VM.

Inlägg #9 Nytt år, ny termin, nya drömmar?

Då var det dags igen. Ett nytt år. Allt går i cykler och det är i viss mån bra men om man inte är nöjd så måste man ta kraft och ändra det. Det ska bli mitt "nyårslöfte". Jag sysslar ju egentligen inte med sånt dravel. Jag kommer inte för femte, tionde eller tjugode året "lova" att börja träna, äta bättre eller något annat populärt. Men om något i mitt liv inte är som jag vill ha det så ska jag försöka ändra på det.

Men just nu är fallet så att jag är rätt nöjd. Jag var på en mycket gemytlig omtenta-fest där jag och Johanna snyltade oss in. Vi hade egentligen inte gjort omtentan men var välkommna ändå eller, så att säga, såg man till att bli inbjuden genom att hänga med Sebastian och Robban in. Veckan som kommer består av lite föreläsningar och plugg. Jag tänker hänga på lunchtjejerna. Det brukar bli lagom fjantigt. 

Och på fredag ska vi snitta ögon. Rapport om detta kommer senare.
 

Citatfrosseri...

Efter en tids frånvaro från the world wide web så tänkte jag nu bjuda på ett litet citatfrosseri, rent av en liten kavalkad kan man också kalla det. Alla citat är hämtade ur en julklapp med namnet: "Herrarnas Klämmiga Dassbok".

" Varför är det så svårt att hitta datummärkningen på matvaror, samtidigt som det är så lätt att hitta texten "Datummärkningen, se ovansidan/undersidan på paketet?" "


"Hot hotar demokratin"
- Kalmar Läns Tidning

" ...och nu visar vi den prisbelönta fransk-vietnamesiska filmen "Månväverskan" och i kanal två börjar "Nu spöar vi snuten, brorsan".
Mannen i soffan frågar sin fru: Säg först du..."  - Jan Berglin

"Om folk inte vore så apatiska skulle de aldrig stå ut." - Noam Chomsky

"Den som inte kan hata kan inte heller älska"  - Voltaire

"Om jag somnar på tunnelbanan vaknar jag åtta timmar senare med morgonstånd och dreggel över hela tröjan!" - Rocky - Martin Kellerman

Frun: "Ska det bli så här nu? Direkt efter maten sticker barnen iväg till sina aktiviteter och vi sitter kvar och stirrar på varandra."
Mannen: "Men du... Mätaren står på 99938 km. Ska vi ta en sväng med bilen och se den slå över till tiotusen mil?"
 -
Jan Berglin

"Långt hår är ett oförlåtligt brott som borde straffas med döden." - Morrissey

Önskas mer av denna humor så kan detta införskaffas via ett besök på min toalett.
Läsning undanbedes vid rusningstrafik.


RSS 2.0